Povećavamo prodaju online shopovima

Marketing agencija koja pomaže online shopovima da prodaju više putem plaćenih oglasa, email marketinga i optimizacije webshopa.

Specijalizacija je za Insekte

Mi se ne specijaliziramo samo za jedan kanal oglašavanja ili platformu. Agencija Cosmic Monks je "sve na jednom mjestu" za izgradnju online shopa i povećanje prodaje.

Naši rezultati u ciframa

+6G

Godina iskustva

u online prodaji i digitalnom marketingu.

+20M

Miliona prometa

na web shopovima za naše klijente i naše projekte.

5.8X

ROAS

tj. povrat na investiciju prosječno na online shopovima

Naše usluge

Mi smo tvoj partner za rast online prodaje i brinemo se da tvoji oglasi na Facebook-u, Instagram-u i Google-u budu profitabilni, radimo Email Marketing te optimiziramo tvoj webshop kako bi povećali prodaju.
Integration icon

Webshop

Pravimo profesionalni webshop i optimiziramo postojeći za uspješniju prodaju
Integration icon

Facebook Reklame

Pravimo reklame za tvoju ciljanu skupinu na Meta Platformi (Facebook i Instagram)
Integration icon

Google Reklame

Pravimo reklame za kupce koji traže tvoj proizvod na Google Platformi i drugim stranicama
Integration icon

Email Marketing

Osiguravamo da tvoji stalni kupci dobijaju promo ponude putem e-maila kako bi obavili kupovinu
Case Studies

We put in dedicated effort for each of our clients.

Intro

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sem amet amet amet sit amet urna risus pretium enim cursus nullam aliquet luctus nunc porttitor volutpat.

Result

Intro

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sem amet amet amet sit amet urna risus pretium enim cursus nullam aliquet luctus nunc porttitor volutpat.

Result

ovdje smo snizili CAC i tako povecali ROAS tako sto su kreative imale veci CTR. Social media su za druzenje i fb zeli da su ljudi entertain pa tako nagradi kreative koje su smislene, drze paznju i nagradi sa boljim cijenama i vecim reachom

Ubaciti screenshoot od CTR moonjet vs Me

Multiple users

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sem amet amet amet sit amet urna risus pretium enim cursus nullam aliquet luctus nunc porttitor volutpat.

Interface - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Integrations

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sem amet amet amet sit amet urna risus pretium enim cursus nullam aliquet luctus nunc porttitor volutpat.

Interface - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Dugoročna saradnja

Šta kažu drugi o nama

Radim s Nedimom već više od 4 godine, što sve govori. On je izuzetno sposoban i odgovoran. Zajedno smo postigli veliki uspjeh. Postali smo dobri prijatelji. Ne samo da preporučujem saradnju, nego je obavezno, ako želiš ozbiljnu priču.

Nedzad Smajlovic

Optika Smajlovic

Kao vlasnik Centurian brenda, mogu potvrditi da je Cosmic Monks agencija partner koji mi je trebao. Transparentna komunikacija i efikasne strategije podigli su naš online shop na novi nivo. Mi smo veoma zadovoljni i definitivno preporučujemo.

Melina Melfrich

Centurian

Saradnja s Nedimom i njegovim timom bila je prekretnica. Impresioniran sam web stranicom koju su mi napravili i rezultatima koje postižemo putem Facebook oglasa. Njihov način rada i komunikacija mi savršeno odgovaraju.

Kristian Krcar

Medicalfield

Ovako skaliramo tvoj online shop

1. setup

Prvi korak je tehničko podešavanje tvoje prodavnice i integracija piksela i alata za pracenje podataka i ponasanja kupaca na webshopu.

2. istraživanje

Analiziramo tvoje tržište i konkurente, tvoju ciljnu skupinu i analiziramo proizvod koji prodaješ

3. reklame

Radimo plaćeno oglašavanje na Facebook-u, Instagram-u i Google-u kako bi potencijalni kupci vidjeli tvoju ponudu

4. analiza

Analiziramo šta funkcioniše i šta ne kako bi donijeli odluke na osnovu prikupljenih podataka

5. optimizacija shop-a

Optimiziramo SEO (da bi te tvoji kupci pronašli), CRO (da bi kupili ono što ti nudiš) i AOV (da bi kupovali više nego što su planirali)

6. email marketing

Kako bismo podržali dugoročno zadržavanje klijenata, osiguravamo kontinuiranu komunikaciju i gradimo trajne odnose.

Želiš da povećaš prodaju?

Hajde da razgovaramo!
Kreni Odmah

Vertraut von:

o nama

Upoznaj Cosmic Monks

Cosmic Monks je E-Commerce Marketing agencija iz Frankfurta.
Ime "Cosmic Monks" znači da granice ne postoje ("cosmic") i da smo izuzetno posvećeni u onome što radimo, kao monasi ("monks").

Pomažemo malim i srednjim online shopovima da povećaju prodaju. Naše usluge uključuju Meta (Facebook & Instagram oglase), Google oglase, email marketing. Ali to nije sve!

Ne samo da razvijamo Shopify webshopove, već ih i optimiziramo do krajnjih granica. Od SEO-a (da te kupci pronađu na Google-u) do CRO-a (da kupe ono što nudiš) i AOV-a (da kupe više nego što su planirali) - imamo sve pod kontrolom.

Smatraj nas svojim vanjskim marketing timom koji pruža sveobuhvatnu podršku tvom Online Shop-u.

The proof is in the results

Integration iconIntegration iconIntegration iconIntegration iconIntegration iconIntegration iconIntegration iconIntegration icon
Tech stack

Tools we use

Connect your tools, connect your teams. With over 100 apps already available in our directory, your team’s favourite tools are just a click away.
founder

Nedim Nakić

On je stručnjak za digitalni marketing i online prodaju s više od 6 godina iskustva.

Nakon vlastitih projekata, konsultatntskih saradnji, radio je kao e-commerce menadžer za njemačke online shopove s milionskim prometima.

Osniva svoju agenciju u Frankfurtu i pomaže drugim online shopovima da povećaju prodaju online.

Još od 2016. godine, kada je samostalno kreirao svoj prvi online shop, razvio je kompetencije koje mu omogućuju duboko razumijevanje multi-channel marketinga. Radio je Facebook i Google oglase, fotografirao proizvode, brinuo se o logistici, pravio i optimizirao web shopove.

Zahvaljujući iskustvu i saradnjama s najboljim marketing agencijama u Njemačkoj, kao i vlastitim greškama, sada za njega u online prodaji nema tajni.

Privatno živi sportski lifestyle, boravi u prirodi i potencira dugoročne saradnje.

Često postavljana pitanja

Kako moj biznis može profitirati od vaših usluga?

Mi smo tvoj eksterni marketing tim i brinemo se o reklamama i prodaji na webshopu, kako bi se ti, kao vlasnik, imao dovoljno vremena brinuti o drugim obavezama u firmi.

Naše usluge uključuju: reklame na Facebook-u, Instagram-u und Google-u, pravljenje i optimizacija webshopa kao i Email Marketing. Sve što je potrebno da tvoj Online Shop bude uspješan.

Sve ove usluge nudimo pojedinacno, ali i u paketu, zavisno od tvojih potreba i ciljeva. Naš pristup je uvijek individualan.

Koja je cijena?

Radimo sa malim i srednjim online shopovima. Troškovi se prilagođavaju tvojim potrebama i situaciji. Ne nudimo standardne usluge, već se prilagođavamo tvojoj trgovini. U našim početnim razgovorima raspravljamo o suradnji i postavljamo jasne cijene prema tvojim zahtjevima.

Kako izgleda saradnja?

Pocinjemo sa Kick-Off sastankom gdje dobijemo pristup za oglašavanje. Zajedno i potpuno transparetno postavimo realna očekivanja. Sa radimo započinjemo odmah i redovno smo u kontaktu i dobijaš izvještaje o performansama. Sve individualne zahtjeve o stilu i nacinu komunikacije dogovaramo zajedno.

Kad mogu očekivati rezultate?

Započinjemo odmah nakon potpisivanja ugovora i završetka onboarding procesa. Prva 1-2 mjeseca uključuju intenzivna testiranja, rječavanje ranijih problema i konsolidacija. Neke brendovi su s nama, u roku od 3 mjeseca, udvostručili svoj promet.

Dajete li Garanciju?

Za razliku od drugih agencija, mi ne nudimo garancije s praznim obećanjima. Naš fokus je dostaviti rezultate i pružiti usluge prilagođene tvom brendu. Sigurni smo u naše rezultate pa nudimo 30-dnevni rok za otkazivanje saradnje kako bi uvijek imao kontrolu i slobodu. Naš cilj je postići rezultate koji će te navesti da želiš ostati i garancija nam ne treba.

Imate li iskustva vrstom artikla koje ja prodajem?

Dobro smo upoznati s različitim kategorijama, uključujući, ali ne ograničavajući se na: kućanstvo, moda, pokloni, dodaci i nakit, zdravlje, fitness, dodaci prehrani, ljepota i zdravlje, oprema za kućne ljubimce, igračke i proizvodi za bebe, oprema za vanjski prostor i vrt, kućanski proizvodi i aparati, dodaci za automobile i motocikle, gadgeti i informativni proizvodi.

Naredni koraci...

Cosmic Monks je mali, ali uigran i efikasan tim. Zbog našeg detaljnog i fokusiranog pristupa, radimo s ograničenim brojem klijenata kako bi osigurali učinkovite rezultate.

01

Klikni ispod i zakaži razgovor sa Nedimom Nakićem

02

Razgovaramo o tvojim ciljevima i problemima na online shopu

03

Ako se obje strane slože za saradnju, započinjemo saradnju

Besplatne Konsultacije

Na Besplatnim Konsultacijama ćemo razgovarati o tvom potencijalu i strategiji, provjeriti tvoje brojke i dati ti korisne savjete koje možeš odmah primjeniti. Hajde da počnemo!

Odaberi Termin >>

*ograničen kapacitet

10+
brands work with Cosmic Monks